Комплект свещи за релаксация

Комплектът включва четири ароматерапевтични свещи за медитация и релаксация, грижливо опаковани в подаръчна кутия.

Всяка една свещ е специално създадена, за да ви накара да се отпуснете и същевременно да ви ободри след дългия ден в офиса, за да се насладите на нежни мигове с любимите си хора. Наша цел е със запалването на всяка свещ да получите максимална полза от удивителните свойства на етеричните масла.

Комплектът включва:

Breathe – свещ с етерични масла от евкалипт и розмарин. Подходяща е при главоболие, умствена умора и стрес. Освежава стаята и помага за подобряване на настроението.

Daily calm – свещ с нежен сладък аромат от етерични масла от лавандула и кедрово дърво.  Действа благотворно на нервната система, повдига настроението, успокоява тревожността и понижава нивата на стрес. Чудесна добавка за медитация.

A quiet moment – свещ с деликатен флорален аромат от гераниево масло. Тази свещ е за моментите в които се нуждаете от спокойствие, концентрация и усмихнато настроение.

Focus&Concentration – Свещ с аромат на етерични масла от канела и мента. Тя е специално разработена, за да подпомогне концентрацията ви по време на работа.  

Всяка свещ е ръчно излята и изработена от комбинация от натурален соев и рапичен восък и етерични масла. В свещите няма добавяни изкуствени аромати. Всички свещи се опаковат в рециклирана хартия и картонени кутии, за да намалим замърсяването.

56,00 лв. 46,65 лв.