Тайнственост

Натурален сапун с приказен аромат на розмарин и мека пяна.

Нашият ръчно изработен натурален сапун с етерично масло от розмарин е внимателно изработен, като използваме само натурални растителни масла, етерични масла. Той е подходящ за вегани и не съдържа изкуствени аромати или оцветители, което го прави идеален за хора с чувствителна кожа.

Етеричното масло от розмарин е добре известно със своите почистващи и освежаващи свойства. То е мощен антиоксидант, има антисептичен и противобактериален характер и благоприятства изчистването на акне и екземи, намалява стреса и подобрява кръвообращението.То спомага за успокояване на кожата и е чудесно за насърчаване на здравословен и балансиран тен. Известно е също, че ободряващият му аромат подобрява настроението и спомага за умствената яснота и концентрацията.

В допълнение към полезните си свойства, нашият сапун е опакован в лесно разградими опаковки, за да се намали въздействието ни върху околната среда. Освен това се предлага в твърда форма, което го прави лесен за употреба и идеален за пътуване.

Подарете на кожата си подхранващите и освежаващи ползи на нашия ръчно изработен натурален сапун с етерично масло от розмарин. Пазарувайте сега и изпитайте нежната почистваща сила на натуралните съставки в екологична опаковка.

90гр.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Lavandula Angustifolia, Rosmarinus Officinalis, Cymbopogon citratus, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

* Съставка от етерично масло

Внимание: Козметични продукти с етерично масло от розмарин не се препоръчват по време на бременност. Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.