Тайнственост

Натурален сапун с приказен аромат на розмарин и мека пяна.

В забързаното ежедневие и многото задачи, грижите за къщата и семейството остава малко време, което е лично за теб. Искаме през това твое лично време да се отпуснеш и да се почувстваш обгрижена, и специална. Да се насладиш на аромата и удивителните свойства на етеричното масло от розмарин. То е мощен антиоксидант, стимулира паметта и концентрацията, има антисептичен и противобактериален характер и благоприятства изчистването на акне и екземи, намалява стреса и подобрява кръвообращението. Сапунът Тайнственост е мек и нежен към кожата, хидратира я, и прави богата пяна.  

Всички сапуни Тайнственост са ръчно изработени и са изцяло натурални. Те са в твърда форма и затова за производството и съхранението им използваме по-малко природни ресурси. Опаковат се ръчно в рециклирана хартия, защото за нас е от огромна важност да намалим замърсяването с пластмаса.

90гр.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Lavandula Angustifolia, Rosmarinus Officinalis, Cymbopogon citratus, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*

* Съставка от етерично масло

Внимание: Козметични продукти с етерично масло от розмарин не се препоръчват по време на бременност. Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.

9,00 лв. 7,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Тайнственост
Подобни продукти