Мажи с Невен

9,00 лв.

В Мажи Мажи решихме да направим сапун със сухи цветове невен. Той има богата кремообразна пяна и е изключително деликатен към кожата. Има лек аромат на невен, което се дължи на дългото киснене на билката в маслата от които се прави сапуна. В сапуна няма етерични масла, което го прави подходящ за всички.

Категория:

Раздразнената и разранена кожа е често срещано състояние, както при възрасни, така и при деца. Невенът е широко известен с удивителните си качества върху здравето и в частност за кожата, действа противовъзпалително и помага за бързото възстановяване на кожата.

Затова в Мажи Мажи решихме да направим сапун със сухи цветове невен. Той има богата кремообразна пяна и е изключително деликатен към кожата. Има лек аромат на невен, което се дължи на дългото киснене на билката в маслата от които се прави сапуна. В сапуна няма етерични масла, което го прави подходящ за всички.

Всички сапуни Мажи с невен се изработват ръчно. Сапуните са в твърда форма, за да намалим вредните емисии, като избегнем още една стъпка в опаковането на продукта, като бутилка с дозатор. Опаковаме сапуните в рециклирана хартия. За нас опазването на околната среда е изключително важно.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Ricate, Calendula Officinalis

90гр.

Допълнителна информация

Тегло 90 гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.