Черно мажи

Сапун за лице с Активен въглен, масло от Таману и масло от Чаено дърво 90гр.

Стресът, замърсяването, обработените храни са основни фактори, които се отразяват на здравето и в частност на кожата. Тя ежедневно е изложена на външно влияние и страда от зачервявания, пъпчици и рани, което се отразявана на увереността и самочувствието. Наша основна цел е здравето на теб и твоето семейство, затова ти предлагаме нежна, натурална грижа за кожата на лицето.

Черното мажи е сапун с  богата черна пяна. Ролята на активния въглен в сапуна е да абсорбира и отстрани замърсяванията по кожата. Маслото от чаено дърво е известно с антисептичните си и противовъзпалителни свойства, като облекчава кожни раздразнения и зачервявания. Маслото от Таману е слабо известно в Европа но качествата му са удивителни. Проучвания показват, че маслото  насърчава производството на колаген и глюкозаминогликан (GAG). Спомага за регенерацията на кожата и изчистването й от белези и акне. Предотвратява бръчки причинени от слънцето.

Черното мажи е сапун за лице, който изработваме в твърда форма, за да се изразходват по-малко ресурси и е по-лесен за съхранение. Опаковаме всяко сапунче ръчно в рециклирана хартия. Наша цел е опазването на околната среда и намаляването на отпадъците.

Състав: Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Oleifera Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis Seed Oil, Olus Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Carbon;

Приложение: Направете пяна и с леки масажни движения сапунисайте лицето, като избягвате попадане в очите. Изплакнете обилно с вода. Подсушете и нанесете крем. За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер.

Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.

 

 

24,00 лв. 19,99 лв.