Сън от цветя

Представи си се отпусната на в любимото кресло с книга в ръка, тиха, нежна музика и чаша вино. Из стаята се носи деликатен аромат. Няколко мига само за теб на отпускане и пълен релакс. Искаме да ти доставим това усещане на комфорт и удобство. Представи ли си го? Наслади му се.

Запалвайки свещ искаме да те отведем там на това място на комфорт и удобство. Приканваме те да му се насладиш, да се отпуснеш. Етеричните масла в свещта ще ти помогнат да забравиш за задачите от деня, ще те ободрят, за да се насладиш на времето със семейството ти.

Знаем, че цениш красотата, затова украсихме свещите с нежна шарка, билки и цветя. Използваме само чисти природни съставки, натурални растителни восъци, памучен фитил и чисти етерични масла.

Всички свещи изработваме ръчно. Използваме рециклирана хартия и картон, за да намалим замърсяването. Всяка свещ пристига при вас в подаръчна кутия.

Приложение: Запалете свещта, поставете я на безопасно място. Отпуснете се в любимото си кресло или на бюрото в офиса, затворете очи за няколко минути и не мислете за нищо. След 5 минути ще се почувствате свежи и отпочинали. Свещта е чудесна добавка по време на медитация.

450гр. 

Време на горене: 35 - 40 часа

46,00 лв. 38,32 лв.