Focus & Concentration

Свещта Focus & Concentration е подходяща за моментите в които е нужно да сте съсредоточени върху задача, която трябва да бъде разрешена бързо и качествено. Етеричните масла в свещта са специално подбрани за максимално подпомагане на мозъчната дейност и концентрацията ви.

Свещ със свеж, пикантен, сладък аромат. Тя е ръчно излята и съдържа 100 % растителен восък и етерични масла от канела и мента. Етеричното масло от канела е истинска храна за ума и концентрацията. То подобрява настроението и стимулира мозъка, премахва умората, ободрява и увеличава фокуса. Изследвания показват, че при вдишване на аромата на  етерично масло от канела се подобрява изпълнението на различни видове задачи с паметта. Маслото от мента също помага на мозъчната дейност, като ободрява, тонизира и стимулира паметта.

Приложение: Запалете свещта и я поставете на подходящо място. Съсредоточете се върху задачата и какъв резултат искате да постигнете. Успех!

Време на горене: 30 часа.

Предупреждение: За да избегнете образуването на кладенче, оставете свещта запалена докато восъкът се разтопи и по краищата.

Внимание: Никога не оставяйте свещта без наблюдение, при малки деца и при домашни любимци!

32,00 лв. 26,66 лв.