Вълшебство

9,00 лв.

Широката употреба на дезинфектанти води до сериозни кожни раздразнения при много хора. Използването им води до прекомерно изсушаване на кожата, което е предпоставка за по-нататъшни проблеми, като рани, лющене, сърбеж и зачервяване. Ръцете са най-изложени на това.

В Мажи Мажи вярваме, че в природата има всичко, от което се нуждаем, за да предпазим здравето си. Едно от тези предпазни средства е етеричното масло от лимонена трева. То помага при заздравяването на рани по кожата и предотвратява инфекции. Проучвания доказват неговите антибактериални свойства. Също така маслото е ефикасно в борбата с косопада и проблемите със скалпа.

Сапун Вълшебство с масло от лимонена трева е нежен към кожата, има богата пяна, предпазва ви от инфекции и същевременно прави кожата гладка и сияеща. Аромата му е неповторим. Маслото облекчава тревожността и подобрява настроението.

Всички сапуни Вълшебство са изработени ръчно и са в твърда форма, за да намалим вредните емисии. Опаковаме и ги ръчно в рециклирана хартия, за да редуцираме замърсяването с пластмаса.

90гр.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Cymbopogon citratus, Cymbopogon Winterianus, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*;

* Съставка от етерично масло

Внимание: Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.