Мажи с лайка

9,00 лв.

Лайката има силно болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. За да извлечем максимално от нейните прекрасни свойства, накисваме зехтина с който правим сапунчетата с цветове лайка. Така освен, че поема лековитите й свойства поема и от аромата й, и сапуните стават още по-нежни, ароматни, и чудесни. А в банята ни чакат само гумени патета, жабчета и усмивки.

Категория:

За съжаление кожни проблеми, като атопичен дерматит, екземи и други кожни състояния са често срещан проблем не само при възрастните но и при децата. Детската кожа лесно се разранява от острите индустриални продукти, както и по много други причини. Раните по детската кожа могат да са много упорити и болезнени. Затова на помощ викаме една от най-лековитите билки – лайката. Тя има силно болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. За да извлечем максимално от нейните прекрасни свойства, накисваме зехтина с който правим сапунчетата с цветове лайка. Така освен, че поема лековитите й свойства поема и от аромата й, и сапуните стават още по-нежни, ароматни, и чудесни. А в банята ни чакат само гумени патета, жабчета и усмивки.

Сапунът с лайка не съдържа етерични масла и е подходящ за цялото семейство, има богата пяна.

След използване кожата е мека и подхранена. 

Сапунът с лайка е в твърда форма и е опакован в рециклирана хартия, за да намалим вредните емисии и замърсяването с пластмаса за еднократна употреба. Здравето на теб и твоето семейство и опазването на околната среда са най-важни за нас.

Състав: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Olivate, Sodium Ricate, Matricaria;

90гр.

Допълнителна информация

Тегло 90 гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.