Фантазия

Нашият ръчно изработен натурален сапун с етерично масло от портокал е направен внимателно, като са използвани само натурални растителни масла и етерични масла. Той е подходящ за вегани и не съдържа никакви изкуствени аромати или оцветители, което го прави идеален за хора с чувствителна кожа.

Етеричното масло от портокал е добре известно със своите почистващи и ободряващи свойства. То е богато на витамини А, В и С. Има силно противовъзпалително и антисептично действие, също така маслото има болкоуспокояващи свойства. Не на последно място етеричното масло от портокал има и Арома терапевтични свойства, като подобряване настроението.

В допълнение към полезните му свойства, нашият сапун е опакован в лесно разградими опаковки, за да се намали въздействието върху околната среда. Освен това е в твърда форма, което го прави лесен за употреба и идеален за пътуване.

Подарете на кожата си подхранващите и ободряващи ползи на нашия ръчно изработен натурален сапун с етерично масло от портокал. Пазарувайте сега и изпитайте нежната почистваща сила на натуралните съставки в екологична опаковка.

90гр.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Citrus sinensis, Lavandula Angustifolia, Cedrus Atlantica, Limonene*, Geraniol*;

* Съставка от етерично масло

Внимание: Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.