Фантазия

През последните години индустриализацията и замърсяването причиняват редица здравословни проблеми. Проблемната кожа е все по-често срещано състояние, както при възрастни, така и при деца. В Мажи Мажи вярваме, че природата е създала всичко от което се нуждае нашето тяло, за да сме здрави. Изработваме сапуните си с много любов и внимание, като използваме само натурални съставки. Целта ни е използвайки сапуните ни да усетите ползите от най-мощните билки и етерични масла, за да сте вие и вашите семейства, по-здрави, по-млади и по-красиви.

Фантазия е сапуна ни обогатен с етерично масло от портокал. То е богато на витамини А, В и С. Има силно противовъзпалително и антисептично действие, също така маслото има болкоуспокояващи свойства. Не на последно място етеричното масло от портокал има и Арома терапевтични свойства, като подобряване настроението.

Всички сапуни Фантазия са изцяло натурални и се опаковат ръчно в рециклирана хартия. За нас е основна цел да намалим замърсяването и затова използваме само лесно разградими материали за опаковане.  

90гр.

Състав: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Citrus sinensis, Lavandula Angustifolia, Cedrus Atlantica, Limonene*, Geraniol*;

* Съставка от етерично масло

Внимание: Всички козметични продукти е възможно да причинят алергични реакции. За ваш комфорт е препоръчително преди употреба да направите тест за нежелана реакция върху малка част от кожата на предмишницата.

9,00 лв. 7,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Фантазия
Подобни продукти